Lägenheter och bostadsrätter i Undersåker

Hitta en lägenhet i Undersåker

Annons:
I Undersåker finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Undersåker. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Undersåker som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Undersåker hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Undersåker.

Lägenhet i Undersåker - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Undersåker som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Undersåker.

Trillevallens Högfjällshotell
Vällistefjället
830 10 UNDERSÅKER

Annons:


Lär dig mer om Undersåker - korta fakta

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Pris på bostadsrätter i Undersåker

Eftersom priset på en bostadsrätt i Undersåker varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Undersåker för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Undersåker.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Undersåker som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.