Lägenheter och bostadsrätter i Svenstavik

Hitta en lägenhet i Svenstavik

Annons:
I Svenstavik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svenstavik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svenstavik som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svenstavik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svenstavik.

Lägenhet i Svenstavik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svenstavik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svenstavik.

Nordros Fastigheter I Svenstavik AB
Stationsv. 9
840 40 Svenstavik


Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik

Annons:


Lär dig mer om Svenstavik - korta fakta

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svenstavik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svenstavik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svenstavik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svenstavik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svenstavik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.