Lägenheter och bostadsrätter i Sveg

Hitta en lägenhet i Sveg

Annons:
I Sveg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sveg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sveg som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sveg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sveg.

Lägenhet i Sveg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sveg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sveg.

Härjegårdar Fastighets AB
Fjällv. 5
842 32 Sveg


SvegsHus AB
Fjällv. 10
842 32 Sveg

Annons:


Lär dig mer om Sveg - korta fakta

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sveg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sveg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sveg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sveg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sveg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.