Lägenheter och bostadsrätter i Lit

Hitta en lägenhet i Lit

Annons:
I Lit finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lit. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lit som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lit hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lit.

Lägenhet i Lit - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lit som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lit.

Stockfelts Fastigheter AB
Östersundsv. 27
836 31 Lit

Annons:


Lär dig mer om Lit - korta fakta

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lit

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lit varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lit för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lit.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lit som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.