Lägenheter och bostadsrätter i Hoting

Hitta en lägenhet i Hoting

Annons:
I Hoting finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hoting. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hoting som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hoting hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hoting.

Lägenhet i Hoting - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hoting som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hoting.

Fjällsikten - Restaurang & Stugor
Granbergsv.
830 80 Hoting

Annons:


Lär dig mer om Hoting - korta fakta

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hoting

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hoting varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hoting för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hoting.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hoting som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.