Lägenheter och bostadsrätter i Gäddede

Hitta en lägenhet i Gäddede

Annons:
I Gäddede finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gäddede. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gäddede som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gäddede hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gäddede.

Lägenhet i Gäddede - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gäddede som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gäddede.

Babab Frostviken, AB
Norgev. 15
830 90 Gäddede

Annons:


Lär dig mer om Gäddede - korta fakta

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gäddede

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gäddede varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gäddede för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gäddede.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gäddede som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.