Lägenheter och bostadsrätter i Frösön

Hitta en lägenhet i Frösön

Annons:
I Frösön finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Frösön. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Frösön som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Frösön hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Frösön.

Lägenhet i Frösön - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Frösön som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Frösön.

Diös Fastigheter AB
Öneslingan 5
832 51 Frösön


Bostadsrättsför Villagatan
Dalag. 6 B
832 43 FRÖSÖN

Annons:


Lär dig mer om Frösön - korta fakta

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Pris på bostadsrätter i Frösön

Eftersom priset på en bostadsrätt i Frösön varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Frösön för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Frösön.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Frösön som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.