Lägenheter och bostadsrätter i Bruksvallarna

Hitta en lägenhet i Bruksvallarna

Annons:
I Bruksvallarna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bruksvallarna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bruksvallarna som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bruksvallarna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bruksvallarna.

Lägenhet i Bruksvallarna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bruksvallarna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bruksvallarna.

Ramundbergets Alpina
Bruksvallarna
840 97 Bruksvallarna

Annons:


Lär dig mer om Bruksvallarna - korta fakta

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bruksvallarna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bruksvallarna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bruksvallarna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bruksvallarna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bruksvallarna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.