Lägenheter och bostadsrätter i Åre

Hitta en lägenhet i Åre

Annons:
I Åre finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åre. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åre som du är nöjd med kan du se dig om i Jämtland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åre hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åre.

Lägenhet i Åre - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åre som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åre.

Bjurfors I Åre AB
Stationsv. 25
830 13 åre


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Årev. 127
830 13 åre


AGO Mitt i Åre
Kabinbanev. 22
830 13 åre


Diös Fastigheter AB
Årev. 55
830 13 åre


Hawe Fastigheter I Åre AB
Stationsv. 25
830 14 ÅRE


Åreripan AB
Årev. 55
830 13 åre

Annons:


Lär dig mer om Åre - korta fakta

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åre

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åre varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åre för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åre.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åre som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Jämtland.