Lägenheter och bostadsrätter i Laholm

Hitta en lägenhet i Laholm

Annons:
I Laholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Laholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Laholm som du är nöjd med kan du se dig om i Halland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Laholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Laholm.

Lägenhet i Laholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Laholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Laholm.

Gunnohus, AB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Pålssons Förvaltnings AB, Olle
Tjärbyv. 18
312 35 LAHOLM


Laholmshem AB
Stationsg. 2
312 30 Laholm


Johan Månsson
Öreliden 3
312 32 Laholm

Annons:


Lär dig mer om Laholm - korta fakta

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Pris på bostadsrätter i Laholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Laholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Laholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Laholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Laholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Halland.