Vimo Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Vimo Fastigheter AB

Annons:
Vimo Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Falkenberg som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Vimo Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Falkenberg kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Vimo Fastigheter AB i Falkenberg rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Halland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Falkenberg samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Falkenberg så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Vimo Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Vimo Fastigheter AB

Vimo Fastigheter AB
Solhagav. 9
311 39 Falkenberg
0346 - 933 44

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Vimo Fastigheter AB

Om du vill besöka Vimo Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Vimo Fastigheter AB i Falkenberg


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.