Lägenheter och bostadsrätter i Falkenberg

Hitta en lägenhet i Falkenberg

Annons:
I Falkenberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Falkenberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Falkenberg som du är nöjd med kan du se dig om i Halland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Falkenberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Falkenberg.

Lägenhet i Falkenberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Falkenberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Falkenberg.

FaBo
Rörbecksg. 6
311 31 Falkenberg


Björnhults Golfbana
Björnhult 102
311 94 FALKENBERG


Holgerfastigheter i Falkenberg AB
Schubergsv. 12
311 74 FALKENBERG


Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 30
311 30 FALKENBERG


Andra Fastighetsdepoten I Falkenberg, AB
Sandg. 1
311 31 Falkenberg


HSB Göta
Köpmansg. 3
311 30 FALKENBERG


Vimo Fastigheter AB
Solhagav. 9
311 39 Falkenberg


Anafora AB
Olofsbo 136
311 91 Falkenberg

Annons:


Lär dig mer om Falkenberg - korta fakta

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Pris på bostadsrätter i Falkenberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Falkenberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Falkenberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Falkenberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Falkenberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Halland.