Lägenheter och bostadsrätter i Stånga

Hitta en lägenhet i Stånga

Annons:
I Stånga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stånga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stånga som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stånga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stånga.

Lägenhet i Stånga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stånga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stånga.

Stånga-Bo AB
Stånga Liffride 437
623 60 Stånga

Annons:


Lär dig mer om Stånga - korta fakta

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Pris på bostadsrätter i Stånga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stånga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stånga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stånga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stånga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.