Lägenheter och bostadsrätter i Ljugarn

Hitta en lägenhet i Ljugarn

Annons:
I Ljugarn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljugarn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljugarn som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljugarn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljugarn.

Lägenhet i Ljugarn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljugarn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljugarn.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN

Annons:


Lär dig mer om Ljugarn - korta fakta

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljugarn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljugarn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljugarn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljugarn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljugarn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.