Lägenheter och bostadsrätter i Burgsvik

Hitta en lägenhet i Burgsvik

Annons:
I Burgsvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Burgsvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Burgsvik som du är nöjd med kan du se dig om i Gotland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Burgsvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Burgsvik.

Lägenhet i Burgsvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Burgsvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Burgsvik.

Öjastorp AB
Botarve
623 35 Burgsvik

Annons:


Lär dig mer om Burgsvik - korta fakta

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånarantal: 338, år 2010

Pris på bostadsrätter i Burgsvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Burgsvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Burgsvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Burgsvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Burgsvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gotland.