Lägenheter och bostadsrätter i Ljusdal

Hitta en lägenhet i Ljusdal

Annons:
I Ljusdal finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljusdal. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljusdal som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljusdal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljusdal.

Lägenhet i Ljusdal - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljusdal som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljusdal.

Norrsvedja Fastigheter AB
Sjulhamreg. 1
827 35 Ljusdal


Seglet, Fastighets AB
Svartsjöv. 20
827 93 Ljusdal


Ljusdalshem AB
Hotellg. 6 D
827 32 LJUSDAL


Anders Collin
N. Gränsg. 13 A
827 31 Ljusdal


Roger Nilsson Invest AB
Stenhamreg. 5
827 31 Ljusdal

Annons:


Lär dig mer om Ljusdal - korta fakta

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljusdal

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljusdal varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljusdal för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljusdal.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljusdal som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.