Lägenheter och bostadsrätter i Hudiksvall

Hitta en lägenhet i Hudiksvall

Annons:
I Hudiksvall finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hudiksvall. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hudiksvall som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hudiksvall hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hudiksvall.

Lägenhet i Hudiksvall - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hudiksvall som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hudiksvall.

Mäklarhuset i Hudiksvall AB
Storg. 29
824 30 Hudiksvall


Huvudvik Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


HSB Södra Norrland
Fiskebyv. 4 B
824 51 HUDIKSVALL


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 34
824 30 Hudiksvall


Rummelkullen Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Peab
08 - 623 68 00Scherdin Konsult AB
Ullsättersvägen 21 B
824 34 Hudiksvall


Strid AB, K J
Brunnsg. 1 C
824 52 Hudiksvall


Hanebo Fastighets AB
Lotsg. 10
824 52 Hudiksvall


Ahnfeldt, Jan
Bergfotsv. 6
824 52 Hudiksvall

Annons:


Lär dig mer om Hudiksvall - korta fakta

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hudiksvall

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hudiksvall varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hudiksvall för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hudiksvall.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hudiksvall som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.