Lägenheter och bostadsrätter i Delsbo

Hitta en lägenhet i Delsbo

Annons:
I Delsbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Delsbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Delsbo som du är nöjd med kan du se dig om i Gävleborg efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Delsbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Delsbo.

Lägenhet i Delsbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Delsbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Delsbo.

Måsen Bygg & Projektledning AB
Myra 101
820 60 DELSBO


TA Trä AB
Bondev. 2
820 60 DELSBO

Annons:


Lär dig mer om Delsbo - korta fakta

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Pris på bostadsrätter i Delsbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Delsbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Delsbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Delsbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Delsbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Gävleborg.