Lägenheter och bostadsrätter i Sälen

Hitta en lägenhet i Sälen

Annons:
I Sälen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sälen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sälen som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sälen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sälen.

Lägenhet i Sälen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sälen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sälen.

Uno Jonsson i Tandådalen AB
Fjällsåsv. 1
780 67 SÄLEN


Peab
Skolv. 3
780 67 SÄLEN


Sälenmäklaren HB
Sälenv. 5
780 67 SÄLEN

Annons:


Lär dig mer om Sälen - korta fakta

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sälen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sälen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sälen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sälen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sälen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.