Lägenheter och bostadsrätter i Mora

Hitta en lägenhet i Mora

Annons:
I Mora finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mora. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mora som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mora hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mora.

Lägenhet i Mora - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mora som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mora.

Peab
Önav. 4
792 32 Mora


Morastrand AB
Brudtallsv. 3
792 32 Mora


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Morag. 4
792 30 Mora


Svensk Fastighetsförmedling i Mora
Fridhemsg. 1
792 30 Mora


Inredningsmasarna AB
Hovv. 8
792 37 MORA


PEO Jansson Fastighets AB
Hovv. 8
792 37 MORA


Mossbäcks Förvaltning I Mora, AB
Älvg. 36
792 32 Mora

Annons:


Lär dig mer om Mora - korta fakta

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mora

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mora varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mora för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mora.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mora som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.