Lägenheter och bostadsrätter i Enviken

Hitta en lägenhet i Enviken

Annons:
I Enviken finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Enviken. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Enviken som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enviken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enviken.

Lägenhet i Enviken - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Enviken som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Enviken.

Meabona AB
Yttertänger 294
790 26 Enviken

Annons:


Lär dig mer om Enviken - korta fakta

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Pris på bostadsrätter i Enviken

Eftersom priset på en bostadsrätt i Enviken varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Enviken för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Enviken.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Enviken som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.