Carl Birgers Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Carl Birgers Fastighets AB

Annons:
Carl Birgers Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Borlänge som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Carl Birgers Fastighets AB har några lediga lägenheter i Borlänge kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Carl Birgers Fastighets AB i Borlänge rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Dalarna som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Borlänge samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Borlänge så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Carl Birgers Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Carl Birgers Fastighets AB

Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE
0243 - 800 35

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Carl Birgers Fastighets AB

Om du vill besöka Carl Birgers Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Carl Birgers Fastighets AB i Borlänge