Lägenheter och bostadsrätter i Avesta

Hitta en lägenhet i Avesta

Annons:
I Avesta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Avesta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Avesta som du är nöjd med kan du se dig om i Dalarna efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Avesta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Avesta.

Lägenhet i Avesta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Avesta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Avesta.

Gamla Byn AB
0226 - 64 57 00Bolunden i Avesta AB
Eriksg. 26 C
774 32 AVESTA


Sundh Fastigheter
Kungsg. 2
774 30 AVESTA


Lohbelia Fastigheter AB
Kungsg. 13
774 30 AVESTA

Annons:


Lär dig mer om Avesta - korta fakta

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Pris på bostadsrätter i Avesta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Avesta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Avesta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Avesta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Avesta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Dalarna.