Hans Åkesson Fastigheter - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Hans Åkesson Fastigheter

Annons:
Hans Åkesson Fastigheter är ett företag eller verksamhet i Karlskrona som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Hans Åkesson Fastigheter har några lediga lägenheter i Karlskrona kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Hans Åkesson Fastigheter i Karlskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlskrona samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlskrona så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Hans Åkesson Fastigheter som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Hans Åkesson Fastigheter

Hans Åkesson Fastigheter
Kungsbrog. 5
371 31 KARLSKRONA
0455 - 100 93

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Hans Åkesson Fastigheter

Om du vill besöka Hans Åkesson Fastigheter kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Hans Åkesson Fastigheter i Karlskrona