PBA Karlskrona Malmö AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - PBA Karlskrona Malmö AB

Annons:
PBA Karlskrona Malmö AB är ett företag eller verksamhet i Karlskrona som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om PBA Karlskrona Malmö AB har några lediga lägenheter i Karlskrona kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos PBA Karlskrona Malmö AB i Karlskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlskrona samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlskrona så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än PBA Karlskrona Malmö AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för PBA Karlskrona Malmö AB

PBA Karlskrona Malmö AB
0455 - 33 71 25Annons:


Karta och vägbeskrivning till PBA Karlskrona Malmö AB

Om du vill besöka PBA Karlskrona Malmö AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om PBA Karlskrona Malmö AB i Karlskrona