Åkessons Fastigheter, Bengt - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Åkessons Fastigheter, Bengt

Annons:
Åkessons Fastigheter, Bengt är ett företag eller verksamhet i Karlskrona som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Åkessons Fastigheter, Bengt har några lediga lägenheter i Karlskrona kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Åkessons Fastigheter, Bengt i Karlskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlskrona samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlskrona så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Åkessons Fastigheter, Bengt som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Åkessons Fastigheter, Bengt

Åkessons Fastigheter, Bengt
Konstapelsg. 19
371 35 KARLSKRONA
0455 - 103 53

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Åkessons Fastigheter, Bengt

Om du vill besöka Åkessons Fastigheter, Bengt kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Åkessons Fastigheter, Bengt i Karlskrona