Mäklarhuset Blekinge AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Mäklarhuset Blekinge AB

Annons:
Mäklarhuset Blekinge AB är ett företag eller verksamhet i Karlshamn som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Mäklarhuset Blekinge AB har några lediga lägenheter i Karlshamn kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Mäklarhuset Blekinge AB i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlshamn samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlshamn så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Mäklarhuset Blekinge AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Mäklarhuset Blekinge AB

Mäklarhuset Blekinge AB
Kungsg. 44
374 36 Karlshamn
0454 - 30 63 50

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Mäklarhuset Blekinge AB

Om du vill besöka Mäklarhuset Blekinge AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Mäklarhuset Blekinge AB i Karlshamn