Strandbergs Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Strandbergs Fastigheter AB

Annons:
Strandbergs Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Karlshamn som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Strandbergs Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Karlshamn kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Strandbergs Fastigheter AB i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlshamn samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlshamn så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Strandbergs Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Strandbergs Fastigheter AB

Strandbergs Fastigheter AB
Stadsportsg. 12
374 38 Karlshamn
0454 - 199 98

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Strandbergs Fastigheter AB

Om du vill besöka Strandbergs Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Strandbergs Fastigheter AB i Karlshamn