Sölvegårds Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Sölvegårds Fastigheter AB

Annons:
Sölvegårds Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Karlshamn som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Sölvegårds Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Karlshamn kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Sölvegårds Fastigheter AB i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Blekinge som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlshamn samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlshamn så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Sölvegårds Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Sölvegårds Fastigheter AB

Sölvegårds Fastigheter AB
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN
070 - 965 99 91

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Sölvegårds Fastigheter AB

Om du vill besöka Sölvegårds Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Sölvegårds Fastigheter AB i Karlshamn